Projekt Nove prakse predstavljen u Šibeniku!

Upraviteljica zgrade Scheier Kristina Pongrac predstavila je projekt Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier na Danima otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR koji su se održali u Šibeniku od 3. do 5. listopada 2019.

Kao predstavnica Platforme za Društveni centar Čakovec sudjelovanjem na konferenciji pod nazivom Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja u kulturi bila je u društvu timova iz organizacija koje uspješno provode projekte u kulturi. Nove ideje i primjere dobre prakse zasigurno će se primijeniti u dosadašnjem radu zgrade Scheier.

Sudionici konferencije koji su predstavili svoje projekte: Zaklada Kultura Nova, Udruga Lastin Rep, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i Mlade, Udruga Domino, Pučko otvoreno učilište Kutina, Galerija umjetnina Slavonskog Broda, Kazališna družina „Ivana Brlić Mažuranić“, Saveza udruga ROJCA, Zajednica udruga Centar nezavisne culture, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Platforma Doma Mladih te Savez platforma Hvar