Predstavljanje rezultata istraživanja u kulturi Međimurja

Budite dio razvoja suvremenih kulturnih praksi Međimurja i pridružite nam se u utorak, 3. rujna u 16:00 sati u zgradi Scheier na Predstavljanju analize i javnom razgovoru o trenutnom stanju razvoja društveno-kulturnih centara i sudioničkog upravljanja javnim dobrima i prostorima u kulturi u Međimurskoj županiji

Predstavljanje će držati autor samog dokumenta, Teo Petričević iz ACT Grupe koji će voditi i javni razgovor o bitnim temama u kulturi, društveno-kulturnom centru u Čakovcu i civilno-javnim partnerstvima koje ovo istraživanje obuhvaća.

Platforma za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier je u suradnji s ACT Grupom pokrenula istraživanja i analize važne za izgradnju suvremenih kulturnih praksi. S ciljem što transparentnijeg djelovanja u zgradi Scheier od lipnja ove godine javno se predstavljaju istraživanja i analize vezane za kulturu i umjetnost u Međimurju, a svi zainteresirani pozvani su da u sklopu javnih razgovora sudjeluju, komentiraju i raspravljaju o bitnim temama u kulturi Međimurja. Sva istraživanja do sad objavljena u sklopu projekta Nove prakse i ostalu dokumentaciju Platforme za Društveni centar Čakovec možete pronaći na linku.