Otvorene prijave za besplatnu #pivilion_dot_net radionicu

U sklopu izložbe #pivilion_dot_net organizacija Format C za sve zainteresirane za hipermedijsku umjetnost, nove medije i eksperiment u umjetnosti organizira besplatne radionice koje će se održavati u zgradi Scheier 14. i 15. prosinca.2019. od 13 do 18 sati, dok će predstavljanje nastalih radova biti 15.12.2019. u 18 sati.

Polaznici će kroz radionice imati priliku istražiti kulturnu i umjetničku kreaciju na mjestu susreta digitalne i hipermedijske umjetnosti, etičkog haktivizma i sistemskog upravljanja. Sudionici radionice će raditi na vlastitim darknet multimedijskim galerijama, učiti o konzervaciji, prezentaciji i distribuciji digitalne umjetnosti u hipermedijskoj strukturi, uz stjecanje iskustva s GNU/Linux serverskim sustavom, Tor mrežom, Git repozitorijima i terminalskim sučeljem.

Više o radionici zainteresirani će moći saznati u ponedjeljak, 9. prosinca 2019. godine nakon otvorenja izložbe #pivilion_dot_net, u sklopu javnog razgovora o programu u 18 i 30 sati. 

Prezentaciju sadržaja radionice (dostupna putem Tor preglednika) možete pronaći na pivilionumi6b3kg.onion/w, a na radionicu se možete prijaviti putem maila hello@formatc.hr do 12.12.2019.
Broj sudionika je ograničen.