Projektni tim

Kristina Pongrac
programska koordinatorica / upraviteljica zgrade
kristina@drustvenicentar.hr

Desetak godina aktivno radi u nevladinim organizacijama u području umjetnosti i ekologije, unutar kojih je stekla iskustvo organizacije i provođenja programa kao koordinatorica i voditeljica (ZMAG, ZEUS, HDLUM, Platforma za DC ČK).

Dugogodišnji aktivni rad u kulturi u područjima izvaninstitucionalne i institucionalne produkcije sadržaja, iskustvo vođenja te autorsko iskustvo njezina su baza za poziciju programske koordinatorice na ovom projektu.

Valentina Nedeljko
koordinatorica edukacija
valentina@drustvenicentar.hr

Svoje formalno radno iskustvo izgradila je radom u odnosima s javnošću, digitalnom marketingu, radom sa startupovima, koordinaciji predakceleracijskog programa te suradnjom u organizaciji događaja.

Kontinuirano profesionalno usavršavanje još od studentskih dana nadopunjuje volontiranjem i radom na brojnim filmskim i umjetničkim festivalima, a na ovom projektu glavni su joj fokus organizacija i koordinacija dobro osmišljenih edukacija i događaja.

Aleksandra Ličanin
Odnosi s javnošću / vanjske politike
info@scheier.hr

Dvadeset i jednu godinu radila je u radijskom i pisanom novinarstvu, autorica je knjiga i monografija, petnaest godina društveno aktivna u četiri nevladine organizacije s iskustvom kreiranja javne prepoznatljivosti na lokalnoj i nacionalnoj razini, posuđuje glas za zvučne knjige za slijepe, moderatorica je javnih i protokolarnih programa, tribina i okruglih stolova.

Nakon novinarstva, u regionalnoj upravi radi na kreiranju i provedbi EU projekata u području obrazovanja, kulture i sporta.

Vanja Sedlanić
Koordinator prostora
vanja@drustvenicentar.hr

Kulturolog s bogatim iskustvom iz audiovizualnog sektora. Volonterskim radom u neprofitnim organizacijama stekao je iskustvo pisanja projekata, te organizacije, provedbe i promocije kulturnih programa, a znanje i iskustvo nadograđivao je višegodišnjim radom u javnoj ustanovi u kulturi. Kao koordinator i stručni suradnik za programe, osmišljavao je i provodio filmske programe u nezavisnom kinu.

Godinama je bio aktivan na riječkoj klupskoj sceni kao selektor glazbe i promotor koncerata domaćih i inozemnih sastava. Kao koordinator prostora i domaćin brine da svi problemi oko realizacije programa budu riješeni prije nego nastanu.

Ivan Latin
Koordinator prostora / tehnika
prostor@scheier.hr

Posljednjih nekoliko godina uključen je u vodstvo Centra za mlade Čakovec i alternativnog kluba “Prostor”.

Kroz sedmogodišnji rad u udruzi i klubu stekao je znanja iz provođenja i pisanja projekata, vodi financije i administraciju, zadužen je prvenstveno za tehniku i koordinaciju prostora, organizator je brojnih glazbenih događaja uključivši i nekoliko festivala.

Na glazbenim događajima osim organizacije radi i kao ton majstor, tehničar, ali i stage manager i stage hand.

Tomislav Buza
Vanjski suradnik za web i digital
info@scheier.hr

Više od 20 godina iskustva u izradi web stranica, sustavima za upravljanjem sadržajem, i bloganjem.

U Scheierici kao vanjski suradnik preuzima brigu o webu i digitalnim izdanjima projekta.

Filip Živaljić
Filip Živaljić
Voditelj projekta
filip@drustvenicentar.hr


Voditelj projekta Nove prakse, magistar kulturalnog menadžmenta s iskustvom rada u području marketinga te organizaciji događaja.

Poslovne vještine stekao je praksom u međunarodnim organizacijama te aktivnim radom u neprofitnim udrugama.

Comments are closed.