Kako funkcioniraju društveno-kulturni i umjetnički događaji i festivali u Međimurju?

Šesti javni razgovor u sklopu projekta Nove Prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier donosi odgovore na pitanja o izazovima organizacije događaja u Međimurskoj županiji. 

Javni razgovor održat će se u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine, u 17 sati u Izložbenom salonu zgrade Scheier, Ul. Matice hrvatske 2, Čakovec

Naši sugovornici su:

  1. Organizatori 3FF-a – dvodnevnog glazbenog festivala alternative u gradskome parku. 
  2. Organizatori Zrinski Art Festivala – festivala inovativnih umjetničkih praksi
  3. Organizatori Umjetničke kolonije Štrigova – kulturno-umjetničkih događanja s vrhunskim izvođačima, koncertima i izložbama istaknutih članova likovne i glazbene akademske umjetnosti
  4. Aleksandra Ličanin – osoba za odnose s javnošću i javne politike na projektu Nove prakse, ujedno i predstavnica Međimurske županije – partnera na projektu Nove prakse.

Dođite i saznajte što se sve događa “iza scene” u organizaciji uspješnih društveno-kulturnih i umjetničkih događaja i festivala te nemojte propustiti priliku da se i sami uključite s vlastitim idejama!

Dodatne informacije o aktivnostima na projektu Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier pronađite na web stranici scheier.hr te na društvenim mrežama projekta (Facebook, Instagram).