Javni razgovor: Scheier 2020 – dođite i saznajte

Kraj godine nam se približava nezaustavljivo brzo, a još brže nam stiže nova Scheier 2020. godina za koju se odabire novih 20 društveno-kulturnih i umjetničkih programa.

Ovim povodom će se u utorak, 10. prosinca 2019.godine s početkom u 17 sati u Izložbenom prostoru zgrade Scheier održati Javni razgovor o natječaju za novih 20 društveno-kulturnih i umjetničkih programa u sklopu projekta Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier.

Razgovor će voditi upraviteljica zgrade Scheier i programska koordinatorica na projektu Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier, Kristina Pongrac i voditelj projekta, Filip Živaljić, a svi zainteresirani za prijavu svojih programa, njihovo financiranje i promociju kroz projekt Nove prakse moći će saznati:

👉 Tko sve može prijaviti svoj društveno-kulturni i umjetnički projekt ili program
👉 Uvjete, kriterije i način prijave na novi javni natječaj
👉 Kako napisati kvalitetnu prijavu
👉 Odabir programa i datum objave rezultata
👉 Što sve dobivaju odabrani programi
👉 Odgovore na sve nedoumice vezane uz prijavu programa
👉 O budućim Scheier 2020. događajima i aktivnostima

Odabrani programi će se imati priliku predstaviti u zgradi Scheier 2020.godine te će biti financirani kroz projekt Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier.


Otvorene su prijave za 20 društveno-kulturnih i umjetničkih programa u zgradi Scheier u Čakovcu podržanih kroz projekt Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi Platforma za Društveni centar Čakovec u partnerstvu s Međimurskom županijom.
 
Pozivaju se umjetnici, aktivisti, društveni akteri te ostali građani s područja Republike Hrvatske da do 3. siječnja 2020.godine prijave programe kroz Poziv za dodjelu besplatnih termina i podršku javnim programima u 2020. godini.
 
Potiču se programi s područja suvremene umjetnosti, novih umjetničkih praksi, angažirane umjetnosti, programi koji imaju kritičan ili edukativan pristup, potiču participaciju, interaktivnost, bave se relevantnim i aktualnim temama, ljudskim pravima ili održivošću.
 
Odabrani programi moći će koristiti prostor i svu dostupnu tehničku opremu zgrade Scheier te će dobiti podršku u organizaciji i promociji te honorar u ukupnoj vrijednosti do 3,900.00 kuna po programu.

Više informacija o uvjetima, kriterijima i terminima pronađite na poveznici.