Javni razgovor s Janjom Sesar o zagrebačkom Pogonu

U ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine u 15 sati na Facebook Live Streamu, priključite se na online javni razgovor s Janjom Sesar, ravnateljicom Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade i saznajte nešto više o:

>> Razvoju civilnog društva i nezavisne scene u Zagrebu,
>> Izazovima i prilikama u suradnji s jedinicom lokalne samouprave, Gradom Zagrebom,
>> Organizacijskoj strukturi koja stoji iza Pogona,
>> Načinu odabira društveno-kulturnih i umjetničkih programa…

Razgovor vodi: Valentina Nedeljko, koordinatorica javnih razgovora, edukacija i umrežavanja, Platforma za Društveni centar Čakovec.

Janja Sesar ravnateljica je Pogona od 2017. godine. Diplomirala je hrvatski i njemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završila poslijediplomski studij menadžmenta u kulturi i medijima na Freie Universitätu u Berlinu. Radila je kao koordinatorica Saveza udruga Operacija Grad te kao urednica i menadžerica internetskog portala za nezavisnu kulturu, suvremenu umjetnost i civilno društvo Kulturpunkt.hr. Posljednjih petnaest godina sudjelovala je u organizaciji različitih kulturnih projekata u Hrvatskoj i u inozemstvu, među kojima i u organizaciji predstavljanja i izložbe Nove tendencije u Zentrum für Kunst und Medientechnologie u Karlsruheu.