Drugo predstavljanje rezultata istraživanja o uključivanju zajednice u kulturi Međimurja

U utorak, 2. srpnja 2019. godine, u zgradi Scheier s početkom u 17:00 sati Platforma za Društveni centar Čakovec poziva sve zainteresirane na još jedno predstavljanje rezultata istraživanja u kulturi Međimurja.

Predstavljanje istraživanja u kulturi Međimurja Platforma za Društveni centar Čakovec organizira u okviru projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier koji provodi u partnerstvu s Međimurskom županijom. Predstavljanje će voditi Stjepan Mikec i Ivan Blažon, predstavnici ACT Grupe, koji su radili istraživanja i analize za Platformu.

Istraživanja i analize koje će se predstavljati obrađuju javno mnijenje o uključivanju zajednice u organizaciju kulturnih događaja Međimurja te suradnju ustanova u kulturi Međimurja s građanima, umjetnicima, umjetničkim organizacijama i civilnim društvom.

Dođite, sudjelujte i budite dio izgradnje suvremenih kulturnih praksi s Platformom za Društveni centar Čakovec.

Istraživanja koja će se predstavljati:

  • Suradnja i suupravljanje javnih institucija, udruga i organizacija u kulturi u Međimurju. Predstavljanje i javni razgovor o javnom mnijenju o participativnim modelima, modelima suupravljanja, procesima i prostorima u kulturi u Međimurskoj županiji.
  • Koji su modeli suradnje institucija s udrugama, inicijativama, umjetnicima… u kulturi u Međimurju? Predstavljanje i javni razgovor o analizi mogućnosti suupravljanja kroz modele civilno-javnih partnerstava prostorima u kulturi u Međimurskoj županiji.